ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Devil May Cry HD Collection (Xbox One)

Το Devil May Cry HD Collection φέρνει τους τρεις πρώτους τίτλους Devil May Cry, Devil May Cry 2 και Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition μαζί σε μία συλλογή γεμάτη δράση! 

Με τον Dante, έναν από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες βίντεο παιχνιδιών όλων των εποχών, η συλλογή Devil May Cry HD είναι γεμάτη με το βραβευμένο gameplay και το στυλ που έχει γίνει γνωστό για τη σειρά, και τώρα μπορεί να αναπαραχθεί στις σύγχρονες κονσόλες.

Κάνοντας το ντεμπούτο του το 2001, το Devil May Cry επαναπροσδιόρισε αμέσως το είδος δράσης, με έμφαση και υπογραφή στην εξολόθρευση δαιμόνων με στυλ! Υιός μιας ανθρώπινης μητέρας και ένας διαβολικού πατέρα που ονομάζεται Sparda, ο ημίθεος δαίμονας Dante χρησιμοποιεί τις έμφυτες ικανότητες του και τις δυνάμεις των αρχαίων δαιμόνων, για να πολεμήσει ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και να σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή. 

Το Devil May Cry 2 κυκλοφόρησε το 2003 και επικεντρώνεται στον Dante και τον νέο συνεργάτη του την Lucia, στον αγώνα τους να νικήσουν έναν εχθρό από την κόλαση και να τον σταματήσουν από την επίτευξη της υπέρτατης εξουσίας.

Το Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition είναι η οριστική έκδοση του Devil May Cry 3: Dante's Awakening και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να παίξετε ως ο δίδυμος αδελφός του Dante, Vergil, καθώς και την προσθήκη του Bloody Palace Mode και Turbo Mode

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
PEGI Ratings 18+

Devil May Cry HD Collection (Xbox One)