Gaming Galaxy Telephone
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Football Manager 2020 (PC)

Διαχειριστείτε τον ποδοσφαιρικό σας σύλλογο με τον δικό σας τρόπο. Κάθε απόφαση μετράει στο Football Manager 2020, με νέες δυνατότητες και βελτιωμένες λειτουργίες στον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι, οι οποίες ανταμείβουν τον καλό προγραμματισμό και τη συνεπή πρόοδο όσο ποτέ άλλοτε, παρέχοντας στους μάνατζερ τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να αναδείξουν τόσο την προσωπική τους μοναδική ταυτότητα όσο και εκείνη του συλλόγου τους.

Βγείτε από τη σήραγγα σε έναν ρεαλιστικό κόσμο που αναπνέει και ζει το ποδόσφαιρο, με εσάς στο επίκεντρο. Εδώ, η γνώμη σας μετράει!

Είναι ένας κόσμος που ανταμείβει τον προγραμματισμό και τη γνώση, αλλά, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχει προκαθορισμένο τέλος ή σενάριο να ακολουθήσετε, απλώς ατέλειωτες πιθανότητες, δυνατότητες και ευκαιρίες. Κάθε σύλλογος έχει τη δική του ιστορία κι εσείς είστε εκείνος που θα την καθορίσει.

Λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των ονείρων. Οι μάνατζερ είναι μια πολύ ξεχωριστή κατηγορία ονειροπόλων.

Δεν βλέπουν προβλήματα, παρά μόνο ευκαιρίες: την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στους καλύτερους στον κόσμο, να εμπνεύσουν μια νέα φιλοσοφία, να καλλιεργήσουν το ταλέντο των παικτών, να εκτοξεύσουν την ομάδα στην κορυφή και να βάλουν ένα τέλος στην αναμονή για την «κούπα». Το πώς θα κατακτήσετε την κορυφή εξαρτάται από εσάς… δικές σας οι αποφάσεις, όπως κι οι συνέπειές τους, εξάλλου.…

Βασίκα χαρακτηριστικά

  • Επιλέξτε την έδρα σας ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις του κόσμου
  • Διαχειριστείτε μια νέα εποχή επιτυχιών σε κάποιον από τους 2500 συλλόγους, κάθε επιπέδου
  • Υπογράψτε με τους καλύτερους και διαμορφώστε το μέλλον του ποδοσφαίρου: κάντε σκάουτινγκ σε περισσότερους από 500.000 πραγματικούς παίκτες και προσωπικό
  • Δημιουργήστε το δικό σας όραμα από πλευράς συστημάτων και τακτικών και υλοποιήστε το στο γήπεδο της προπόνησης
  • Κάντε παιχνίδι με την πιο ρεαλιστικά εθιστική και εξυπνότερη μηχανή αγώνων στα χρονικά

Κέντρο Ανάπτυξης

Αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων της ομάδας νέων, μέσα από έναν νέο κόμβο συνολικής διαχείρισης. Καλλιεργήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα των νέων αστέρων σας, από τη στιγμή που θα πρωτοφτάσουν στον σύλλογό σας και σε κάθε τους βήμα, έως ότου είναι έτοιμοι για τον πρώτο τους αγώνα με την ομάδα  

Ένα όραμα για τον σύλλογο

Αναπτύξτε τη δική σας κουλτούρα στην ομάδα, συνεργαστείτε με το συμβούλιο για να επιτύχετε αντικειμενικούς στόχους και χαράξτε την πορεία για την πρόοδο του συλλόγου σας μέσα στις επόμενες σεζόν. Το όραμα του συλλόγου ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια μιας αίθουσας συσκέψεων: επηρεάζει τις μεταγραφές, το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, καθώς και τις προσδοκίες περί ανταγωνισμού, καθώς επιδιώκετε να ενδυναμώσετε την ταυτότητα του συλλόγου σας και να επιτύχετε στόχους-ορόσημα σε βάθος ετών.  

Μια πορεία στο χρόνο του παιχνιδιού

Ένας εντελώς νέος τρόπος να ορίζετε το πού στέκεται κάθε παίκτης στην ομάδα σας. Κανονίστε τον τρέχοντα και τον μελλοντικό χρόνο παιχνιδιού για όλη τη διάρκεια ενός συμβολαίου, χαράζοντας μια ξεκάθαρη πορεία στην εξέλιξη κάθε παίκτη.  

Προσωπικό αποδυτηρίων

Νέοι ρόλοι, συμβουλές και διαδραστική επικοινωνία καθιστούν το προσωπικό σας πιο σημαντικό από ποτέ, καθώς συμμετέχει στα τεκταινόμενα. Η μεγαλύτερη συνεργασία σε διάφορα θέματα, φέρνει το παιχνίδι πιο κοντά στη δομή μιας πραγματικής ομάδας αποδυτηρίων.

Βελτιώσεις στη γραφική απεικόνιση

Επανασχεδιασμένα μοντέλα παικτών και μάνατζερ, βελτιωμένος φωτισμός και αναβαθμισμένη απεικόνιση γηπέδου συνδυάζονται για να αποδώσουν την πιο ρεαλιστική και καλαίσθητη εμπειρία αγώνων στα χρονικά.  

Football Manager 2020 για PC