ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Logitech G533 7.1 Wireless Gaming Headset

Αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά και εφαρμόζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές κατασκευής, το ασύρματο gaming headset G533 της Logitech έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ένα ανθεκτικό αλλά και ελαφρύ σετ μικροφώνου-ακουστικών το οποίο μπορείτε να φοράτε για ώρες. Το G533 διαθέτει ελαφρύ σχεδιασμό που προσφέρει άνεση για παιχνίδια μεγάλης διάρκειας. Τα μαξιλαράκια αυτιών έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να «αναπνέουν» και μπορούν να αφαιρεθούν για να πλυθούν. 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΗΧΟΥ

Οι οδηγοί ήχου Pro-G, με εκκρεμούσα αίτηση ευρεσιτεχνίας, χρησιμοποιούν υβριδικά υλικά πλέγματος και προσφέρουν ηχητική απόδοση που συνήθως συναντάται σε επαγγελματικά ακουστικά υψηλής απόδοσης! 

ΗΧΟΣ SURROUND 7.1 DTS HEADPHONE:X 

Η τεχνολογία DTS Headphone:X αναπαράγει με ακρίβεια τις θέσεις των ηχείων 7.1 και την κατεύθυνση του ήχου. Το G533 έχει την εκπληκτική ικανότητα να αναπαράγει τα περιβαλλοντικά εφέ του παιχνιδιού και τον κατευθυνόμενο ήχο που είχαν κατά νου οι σχεδιαστές του παιχνιδιού. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την ένταση σε κάθε ένα από τα 7 κανάλια ήχου, για παράδειγμα, για να δυναμώσετε τους ήχους του παιχνιδιού στα πίσω κανάλια και να μπορείτε να ακούτε τι υπάρχει πίσω σας. 

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Η προηγμένη μέθοδος μη απωλεστικής μετάδοσης ψηφιακού ήχου του G533, προσφέρει ασύρματη άνεση και απίστευτα υψηλή πιστότητα ήχου σε απόσταση έως και 15 μέτρων. Το G533 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί ισχυρή σύνδεση ακόμη και σε περιβάλλοντα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, για παράδειγμα, όταν υπάρχουν πολλαπλά διαφορετικά ασύρματα σήματα στην εμβέλεια του. 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 15 ΩΡΩΝ

Η επαναφορτιζόμενη, αφαιρούμενη μπαταρία στο ασύρματο σετ μικροφώνου-ακουστικών G533 για παιχνίδια, τροφοδοτεί το σετ μικροφώνου-ακουστικών για ασταμάτητα παιχνίδια μαραθώνιας διάρκειας έως 15 ωρών με μία φόρτιση. Μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο φόρτισης με το λογισμικό Logitech Gaming Software προκειμένου να μην αποφορτιστεί στη μέση του παιχνιδιού.*

*Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής και περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης. 

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

Το G533 διαθέτει ένα μικρόφωνο εξάλειψης θορύβου σε έναν αναδιπλούμενο πτυσσόμενο βραχίονα για πεντακάθαρες συνομιλίες. Αναδιπλώστε τον βραχίονα προς τα πάνω για αυτόματη σίγαση του μικροφώνου. Το σετ μικροφώνου-ακουστικών προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης της δικής σας φωνής που ακούγεται από τα ακουστικά σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο δυνατά ακούγεστε, προκειμένου να μη φωνάζετε άδικα. 

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΛΕΠΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το ενσωματωμένο μικροφίλτρο μειώνει τους θορύβους και τον ήχο της αναπνοής για να προσφέρει πεντακάθαρη επικοινωνία. Το καινοτόμο φίλτρο θορύβων προσφέρει την ίδια απόδοση με ένα παραδοσιακό αφρώδες προστατευτικό κάλυμμα, αλλά σε μια μικροσκοπική ενσωματωμένη σχεδίαση. 

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Το εύχρηστο ρυθμιστικό έντασης και το κουμπί σίγασης μικροφώνου στο αριστερό ακουστικό διευκολύνει την άμεση προσαρμογή των ρυθμίσεων ήχου. Για λεπτομερείς ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε το λογισμικό Logitech Gaming Software για να ρυθμίσετε τον ισοσταθμιστή, τον ήχο surround, τον ήχο της φωνής σας στα ακουστικά και την ένταση του μικροφώνου καθολικά ή ανά παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να επαναπρογραμματίσετε το κουμπί σίγασης, για παράδειγμα, σε κουμπί «αναπαραγωγή/παύση» για την έναρξη/διακοπή αναπαραγωγής πολυμέσων.*

*Για τον ορισμό των ρυθμίσεων προφίλ απαιτείται το λογισμικό Logitech Gaming Software. 

Χαρακτηριστικά: 

Φυσικές προδιαγραφές 

  • Ύψος: 197 mm
  • Πλάτος: 189 mm
  • Βάθος: 85 mm
  • Βάρος: 350 g 

Απαιτήσεις συστήματος 

  • Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
  • Θύρα USB
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ασύρματη
ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ναι
  • Logitech G533 7.1 Wireless Gaming Headset
  • Ασύρματος προσαρμογέας USB
  • Καλώδιο φόρτισης USB