ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

NEO Sony PlayStation 4 Pro 1TB - God of War Edition

14 Μαρτίου 2018

Νέο PlayStation 4 Bundle για τους λάτρεις του God of War!

 

Μια κονσόλα σχεδιασμένη για θεούς. Το ειδικά σχεδιασμένο και συλλεκτικό 1TB PS4 Pro είναι βασισμένο στο νέο Leviathan Axe του Kratos και περιλαμβάνει ένα ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4, το παιχνίδι God of War και πλούσιο ψηφιακό περιεχόμενο.

 

PS4

Το PS4 Pro αναβαθμίζει τα παιχνίδια χαμηλότερης ανάλυσης σε 2160p, ώστε να φτάσουν την ευκρίνεια του 4K. Απολαύστε κάθε παιχνίδι PS4 στο PS4 Pro, σε τουλάχιστον 1080p, όπου τα πρόσωπα αποκτούν εκθαμβωτικό ρεαλισμό, οι καμπύλες γίνονται πιο ομαλές, οι γωνίες πιο έντονες και τα οπτικά στοιχεία, όπως τα μαλλιά, το νερό και το γρασίδι, μοιάζουν άκρως αληθινά! Η δράση γίνεται πιο γρήγορη, ομαλή και εκρηκτική χάρις τους πιο γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς καρέ, αφού διαθέτει διπλάσια ισχύς GPU σε σύγκριση με το απλό PS4!

 

Χειριστήριο DUALSHOCK®4

Tο βελτιωμένο και αναβαθμισμένο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 διαθέτει το σήμα των Huldra Brothers, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους θρυλικούς σιδηρουργούς που σφυρηλάτησαν το Leviathan Axe (τσεκούρι) του Kratos. Η πλέον πιο ορατή, πολύχρωμη φωτιζόμενη μπάρα (light bar) του controller, υπόσχεται να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού σας ενώ το ενσωματωμένο ηχείο και η οθόνη αφής ζωντανεύει το παιχνίδι σας. Πρόκειται για το πιο εργονομικό, έξυπνο χειριστήριο PlayStation που δημιούργησε ποτέ η Sony!

 

God or War

Βαθιά μέσα στα αδάμαστα δάση, βουνά και βασίλεια της Σκανδιναβικής μυθολογίας, ατσαλωθείτε απέναντι σε μία διαφορετική, νέα και επικίνδυνη γη, γεμάτη με το δικό της πάνθεον από πλάσματα, τέρατα και θεούς. Ως μέντορας και προστάτης ενός γιου αποφασισμένου να κερδίσει τον σεβασμό του, ο Κράτος βρίσκεται απέναντι σε μία απρόσμενη ευκαιρία να υποτάξει την οργή που για χρόνια τον καθόριζε. Προβληματισμένος με τη σκοτεινή παρακαταθήκη που άφησε στον απόγονό του, πασχίζει να επανορθώσει για τις αποτυχίες – και τον τρόμο – του παρελθόντος του.

 

To Sony PlayStation 4 Pro 1TB - God of War Limited Edition Bundle θα είναι διαθέσιμο από 20 Απριλίου!

Μπορείς να το εξασφαλίσεις κάνοντας την προ παραγγελία σου εδώ.

Playstation 4 Pro_God of War