ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Nintendo Switch 32GB Super Mario Odyssey Edition Bundle Red Joy-Con

05 Οκτωβρίου 2017

nintendo-switch-mario-Odyssey-Edition-bundle

Το Bundle "φωτιά" για το σύστημα της Nintendo απέχει μόλις μερικές ημέρες από το realese!
Με το Super Mario Odyssey να συνεχίζει τις περιπέτειες του αγαπημένου μας υδραυλικού, σε ένα παιχνίδι με τρομερά γραφικά και καινοτόμους gameplay μηχανισμούς όπως μόνο η Nintendo γνωρίζει να προσφέρει!

Το Nintendo Switch έχει σχεδιαστεί για να σας ακολουθεί όπου και να πάτε, αφού μπορεί να μετατραπεί στη στιγμή από οικιακή κονσόλα σε φορητό σύστημα gaming. Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, όπως εσείς θέλετε.

Απολαύστε την εμπειρία παιχνιδιού της σταθερής κονσόλας, ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση σε τηλεόραση. Παρατήσατε ποτέ κάποιο παιχνίδι επειδή δεν είχατε χρόνο να παίξετε; Το σύστημα Nintendo Switch μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, καθώς συνδυάζει την υπολογιστική δύναμη μιας σταθερής κονσόλας με την ευκολία μιας φορητής κονσόλας. Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια που θέλετε, όσο γεμάτη και να είναι η μέρα σας. Βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή όπου δεν χρειάζεται να οργανώσετε τη ζωή σας για να έχετε αρκετό χρόνο για να παίξετε παιχνίδια - η κονσόλα σας προσαρμόζεται για την κατάσταση που την χρειάζεστε. Απολαύστε τα παιχνίδια όποτε θέλετε, όπου θέλετε, παρέα με όποιον θέλετε με τις ευέλικτες καταστάσεις παιχνιδιού.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Super Mario Odyssey Bundle από το link εδώ.