ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα GGalaxy λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η συναλλακτική σας σχέση με αυτό. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα GGalaxy χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία προϊόντων.

Τέτοια είναι τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή όπως το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, η διεύθυνσή σας, η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και ο τύπος παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).
Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε την επωνυμία της εταιρείας, τον αριθμό ΦΠΑ και τη διεύθυνση της εταιρίας σας.

Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το κατάστημά μας για την δική σας εξυπηρέτηση.
Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες.
Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.
Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις ή απορίες σας.

Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν από δικαστικές, αστυνομικές ή άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.