ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Sony PlayStation 4 Pro 1TB

Το απόλυτο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας ξεκινά με PlayStation®. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, οι ταινίες, η τηλεόραση, η μουσική ή όλα τα παραπάνω, το PlayStation έχει κάτι για όλους!

Παιχνίδια σε ανάλυση 4Κ

Παίξτε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με εκπληκτική ευκρίνεια 4K με το PlayStation4 Pro της Sony. Οι αποχρώσεις της επιδερμίδας γίνονται πιο ζεστές, τα αντικείμενα αποκτούν ρεαλιστικές υφές και τα περιβάλλοντα ζωντανεύουν όπως ποτέ άλλοτε!

Το PS4 Pro αναβαθμίζει τα παιχνίδια χαμηλότερης ανάλυσης σε 2160p, ώστε να φτάσουν την ευκρίνεια του 4K.  Απολαύστε κάθε παιχνίδι PS4 στο PS4 Pro σε τουλάχιστον 1080p. Ορισμένα παιχνίδια έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες PS4 Pro, ενώ άλλα ενισχύονται για βελτιωμένη απόδοση και γραφικά.

Για παιχνίδια που αξιοποιούν την πιο ισχυρή κονσόλα στον κόσμο, αναζητήστε το σήμα PS4 Pro Enhanced

Εκθαμβωτικές οπτικές λεπτομέρειες

Με το PS4 Pro, τα πρόσωπα αποκτούν εκθαμβωτικό ρεαλισμό, οι καμπύλες γίνονται πιο ομαλές, οι γωνίες πιο έντονες και τα οπτικά στοιχεία, όπως τα μαλλιά, το νερό και το γρασίδι, μοιάζουν άκρως αληθινά! 

Τα παιχνίδια ζωντανεύουν με εντυπωσιακά γραφικά, απίστευτα ζωντανά χρώματα και πιο ομαλή, σταθερή απόδοση.

Τεχνολογία HDR (High Dynamic Range)

Με μια τηλεόραση HDR, τα συμβατά παιχνίδια PS4 προβάλλουν μια ποικιλία χρωμάτων που προσεγγίζει το πλήρες φάσμα του φωτός που βλέπουμε με γυμνό μάτι, προσφέροντας απίστευτο ρεαλισμό και ζωντανές λεπτομέρειες! 

Ενίσχυση ρυθμού καρέ

Η δράση γίνεται πιο γρήγορη, ομαλή και εκρηκτική με υποστήριξη για πιο γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς καρέ. Το PS4 Pro στοχεύει πιο γρήγορους ρυθμούς καρέ για επιλεγμένα παιχνίδια, ενισχύοντας και κλειδώνοντας τους.

Διαθέτει διπλάσια ισχύς GPU σε σύγκριση με το απλό PS4.

Τα καλύτερα παιχνίδια βρίσκονται στο PS4

Είτε παίζετε στο PS4 είτε στο PS4 Pro, ετοιμαστείτε για τα μεγαλύτερα blockbuster, απίστευτες αποκλειστικότητες PlayStation και τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια. 

Απαράμιλλος έλεγχος

Το βελτιωμένο και αναβαθμισμένο ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4, διαθέτει το σήμα των Huldra Brothers οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους θρυλικούς σιδηρουργούς που σφυρηλάτησαν το Leviathan Axe (τσεκούρι) του Kratos. 

Η πλέον πιο ορατή, πολύχρωμη φωτιζόμενη μπάρα (light bar) του controller, υπόσχεται να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού σας. Πρόκειται για το πιο εργονομικό, έξυπνο χειριστήριο PlayStation που δημιούργησε ποτέ η Sony!

Απίστευτη ψυχαγωγία

Μεταδώστε τις μεγαλύτερες ταινίες, τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και τα πιο πρόσφατα βίντεο σε εκπληκτική ανάλυση 4K από το Netflix, το YouTube και μια σειρά εφαρμογών ψυχαγωγίας που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, όλα με αυτόματη αναβάθμιση για να απολαμβάνετε πιο ευκρινείς εικόνες. 


Χαρακτηριστικά PS4 Pro: 

 • Επεξεργαστής: AMD "Jaguar" x86-64, 8-Core
 • Μνήμη:
  • HDD : 1TB 
  • Ram : GDDR5 8GB
 • Κάρτα γραφικών: AMD next-generation Radeon, 4.2 TeraFlops
 • Ήχος: Dolby Digital
 • Σύνδεση HDMI
 • Σύνδεση USB : USB 3.1 Gen.1 x3 
 • Συνδεση : AUX port × 1

​Γραφικά:

Εξομάλυνση (Anti-Aliasing) - Οι πιο καθαρές γραμμές και οι πιο έντονες γωνίες προσφέρουν ενισχυμένο ρεαλισμό στα παιχνίδια.

Οπτικά εφέ - Τα οπτικά στοιχεία στο παιχνίδι δείχνουν απίστευτα ζωντανή την κίνηση και κάθε λεπτομέρεια. 

Μεγαλύτερες αποστάσεις βάθους - Οι ορίζοντες επεκτείνονται στο βάθος με βελτιωμένη εστίαση και καθαρότητα σε μακρινά αντικείμενα. 

Ζωντανές υφές - Οι κοντινές λεπτομέρειες γίνονται ακόμη πιο έντονες, προσφέροντας μια ενισχυμένη αίσθηση ρεαλισμού στα παιχνίδια. 

Βαθιές σκιές - Οι πιο σκοτεινές, πιο βαθιές, πιο καθαρές σκιές δίνουν μια απίστευτη αίσθηση βάθους στα πολύ μακρινά τοπία. 

Υψηλότερη πιστότητα - Με το PS4 Pro, πλέον εμφανίζονται ταυτόχρονα πιο πολύπλοκες εικόνες υψηλής ανάλυσης: αυτό σημαίνει πιο περίπλοκα, λεπτομερή και ρεαλιστικά περιβάλλοντα παιχνιδιού. 

Συνδεσιμότητα: 

Βελτιωμένο Wi-Fi - Διαλέξτε λειτουργία 2,4 GHz ή 5 GHz για να υποστηρίξετε τις ευρυζωνικές σας ταχύτητες. 

1080p Remote Play - Μεταδώστε παιχνίδια σε όλες τις συμβατές σας συσκευές με απαράμιλλη λεπτομέρεια. 

1080p Share Play - Αφήστε τους φίλους σας να δουν το παιχνίδι σας με εκπληκτική ευκρίνεια. 

 • PlayStation 4 Pro 1TB
 • Χειριστήριο DualShock 4 
 • Ακουστικά 
 • Καλώδιο τροφοδοσίας 
 • Καλώδιο HDMI
 • Kαλώδιο USB για την φόρτιση του χειριστηρίου