ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Sony PlayStation 4 Slim 1TB - God of War Day One Edition

Το απόλυτο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας ξεκινά με PlayStation®. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια, οι ταινίες HD, η τηλεόραση, η μουσική ή όλα τα παραπάνω, το PlayStation® έχει κάτι για όλους.

Απολαύστε απίστευτα ζωντανά, ζωηρά χρώματα χάρη στα καθηλωτικά γραφικά HDR που προσφέρει το PlayStation 4 το οποίο είναι η κορυφαία σε πωλήσεις κονσόλα στον κόσμο. Οργανώστε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας, και μοιραστείτε περιεχόμενο με φίλους. Αποθηκεύστε παιχνίδια, εφαρμογές, στιγμιότυπα, βίντεο και δείτε τα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα, τις καλύτερες ταινίες και πολλά άλλα από τις αγαπημένες σας εφαρμογές ψυχαγωγίας. 

Απίστευτα παιχνίδια - Αδιάκοπη ψυχαγωγία

Τώρα πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από ποτέ, με σκληρό δίσκο 1 TB. Όλα τα κορυφαία παιχνίδια, τηλεόραση, μουσική και άλλα είδη ψυχαγωγίας σε ένα πακέτο. 

Ζωντανό παιχνίδι HDR

Παιχνίδια PS4 με δυνατότητα HDR ζωντανεύουν με απίστευτο χρώμα και ευκρίνεια σε μια τηλεόραση HDR, προσφέροντας ένα πιο ζωντανό, ρεαλιστικό φάσμα χρωμάτων. 

Η κονσόλα με τις περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης

Απόλυτη ελευθερία παιχνιδιού, κοινής χρήσης και δικτύωσης με τον κόσμο του παιχνιδιού. 

Τα καλύτερα παιχνίδια βρίσκονται στο PS4

Είτε παίζετε στο PS4 είτε στο PS4 Pro, ετοιμαστείτε για τα μεγαλύτερα blockbuster, απίστευτες αποκλειστικότητες PlayStation και τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια. 

 

 

Απαράμιλλος έλεγχος

Το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 αναβαθμίστηκε και διαθέτει ολοκαίνουργια εμφάνιση: η πιο ορατή πολύχρωμη φωτιζόμενη μπάρα (light bar) υπόσχεται να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού σας. Είναι το πιο εργονομικό, έξυπνο χειριστήριο PlayStation που δημιούργησε ποτέ η Sony.

Share Play

Προσκαλέστε έναν φίλο να πάρει μέρος στην περιπέτειά σας, προκαλέστε τον σε αγώνες multiplayer ή αφήστε τον να αναλάβει και να παίξει στη θέση σας, ακόμα κι αν δεν έχει το παιχνίδι. 

Remote Play

Δεν χρειάζεται να είστε πλέον κολλημένοι στην τηλεόρασή σας: μεταδώστε ροή παιχνιδιών σε PC ή Mac ή στο PlayStation Vita μέσω του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi. 

PlayStation®Store

Έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να είναι πιο εύκολη από ποτέ η λήψη παιχνιδιών, ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και πολλών άλλων. 

PlayStation®Plus

Με μία κοινή εγγραφή μέλους σε όλα τα συστήματα PlayStation®, έχετε πρόσβαση σε νέα παιχνίδια και δικαιούστε αποκλειστικές εκπτώσεις, πρώιμη πρόσβαση σε παιχνίδια και πλήρεις δοκιμαστικές εκδόσεις.


Χαρακτηριστικά: 

 • Επεξεργαστής: AMD Jaguar 
 • Πυρήνες: 8
 • Μνήμη:
  • HDD: 1TB 
  • Ram: GDDR5 8GB
 • Κάρτα γραφικών: AMD next-generation Radeon, 1.8 TeraFlops
 • Ήχος: Dolby Digital
 • Σύνδεση HDMI
 • Σύνδεση USB : USB 3.0 Gen.1 x2
 • Συνδεση : AUX port × 1

Η Day One Edition του PS4 Slim, περιλαμβάνει το νέο παιχνίδι God of War και θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Απριλίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sony PlayStation 4 Slim 1TB - God of War Day One Edition