ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Sony PlayStation DualShock 4 Controller (God of War)

Το ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4 για το PS4 σε συλλεκτική έκδοση God of War, διαθέτει το σήμα των Huldra Brothers οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους θρυλικούς σιδηρουργούς που σφυρηλάτησαν το Leviathan Axe (τσεκούρι) του Kratos

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό χειριστήριο που θα ικανοποιήσει με την αισθητική του, όλους τους λάτρεις του God of War! 

Χαρακτηριστικά:

  • Δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης

Μοιραστείτε τους θριάμβους και τα επιτεύγματά σας με τους φίλους σας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα πατώντας απλά το κουμπί SHARE.

  • Ακούστε κάθε λεπτομέρεια

Απολαύστε ηχητικά εφέ υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας το χειριστήριο και συνομιλήστε με τους φίλους σας με το ενσωματωμένο μονοφωνικό ηχείο και την υποδοχή ακουστικών.

  • Νιώστε τη δράση

Τώρα όχι μόνο θα μπορείτε να βλέπετε και να ακούτε τα πάντα με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά χάρη στις πιο έντονες λειτουργίες δόνησης θα μπορείτε και να τα αισθάνεστε.

  • Σχεδιασμός ακριβείας

Χάρη στο νέο σχεδιασμό μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο χειρισμό, ενώ οι βελτιωμένοι αναλογικοί μοχλοί και τα κουμπιά σας προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια.

  • Νέες ιδέες

Μετακινηθείτε, κάντε χειρονομίες και σχεδιάστε στην επιφάνεια αφής. Η επιφάνεια αφής στο μπροστινό μέρος του χειριστηρίου θα σας χαρίσει απόλυτη αίσθηση ελευθερίας.

  • Εξατομικευμένο παιχνίδι

Χάρη στα τέσσερα έγχρωμα LED μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τους παίκτες και να δείτε χρήσιμες πληροφορίες του παιχνιδιού, όπως ένα χαρακτήρα που δέχεται ένα μεγάλο χτύπημα. 


Διαστάσεις: 7.7 x  20.1 x 17.7 cm 

Βάρος: 290 g

Sony PlayStation DualShock 4 Controller (God of War)