ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

SteelSeries Arctis 5 Black

Το SteelSeries Arctis 5 είναι ένα ελαφρύ gaming headset σχεδιασμένο για χρήση με διάφορες πλατφόρμες και θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε για πολλές ώρες gaming. Διαθέτει ηχεία από μαγνήτες νεοδυμίου 40mm, ένα ενσωματωμένο ανασυρόμενο μικρόφωνο και τεχνολογία SteelSeries 7.1 surround sound (Σημείωση: To SteelSeries 7.1 Surround Sound είναι συμβατό μόνο με Windows 7).  Για επιπλέον άνεση, το Arctis 5 διαθέτει ένα εναλλάξιμο headband και ειδικά μαξιλαράκια για τα αυτιά που παραμένουν δροσερά και στεγνά. 

Επιπλέον, το SteelSeries Arctis 5 σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ήχου με ευκολία χάρη στα πλήκτρα που βρίσκονται στην εξωτερική μεριά των ακουστικών. Το Arctis 5, διαθέτει επιπλέον καλώδιο USB, σε αντίθεση με το Arctis 3 καθώς και RGB φωτισμό.

Ski Goggle Headband

O κεφαλόδεσμος με στυλ από γυαλιά του σκι, χρησιμοποιεί ελαστικό ύφασμα που είναι εύκολα ρυθμιζόμενο και εφαρμόζει άνετα στο κεφάλι σας, κατανέμοντας ομοιόμορφα το βάρος του ακουστικού και εξαλείφοντας τα σημεία πίεσης. Επιπλέον είναι εναλλάξιμα, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε το στυλ σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ClearCast Μικρόφωνο

Το μικρόφωνο ClearCast διαθέτει αμφίδρομο σχεδιασμό για σαφή αναγνώριση φωνής και μείωση εξωτερικού θορύβου.

S1 Speaker Drivers

Τα ηχεία με 40mm μαγνήτες νεοδυμίου έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα λεπτομερές και ισορροπημένο ηχοτοπίο με χαμηλή παραμόρφωση.

Airweave μαξιλαράκια αυτιών

Είναι εμπνευσμένα από αθλητικό ρουχισμό ώστε να κρατάνε τα αυτιά σας δροσερά, στεγνά και άνετα για ώρες παιχνιδιού.

Ελαφρύς σχεδιασμός

Το Arctis 5 έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι τόσο ελαφρύ που θα ξεχάσετε ότι το φοράτε.

On-Ear Controls

Για γρήγορη πρόσβαση, τα χειριστήρια έντασης ήχου και ο διακόπτης σίγασης είναι άμεσα προσβάσιμα ακριβώς πάνω στο ακουστικό.

Αποσπώμενο, ευέλικτο καλωδιακό σύστημα

Το Arctis 5 διαθέτει ένα αποσπώμενο, αρθρωτό σχεδιασμό καλωδίων για να επιλέξετε ποιο καλώδιο θέλετε για κάθε ξεχωριστή πλατφόρμα.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ USB
ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ναι
  • Gaming Headset SteelSeries Arctis 5
  • Βασικό καλώδιο
  • USB ChatMix Dial
  • 3.5mm 4-Pole Adapter