ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Turtle Beach Recon 60P Gaming Headset (PS4/PS3)

Ανεβάστε το επίπεδο άνεσης παιχνιδιού με αυτά τα ελαφριά gaming ακουστικά Turtle Beach Recon 60P για το PlayStation4 και το PlayStation3

Τα Recon 60P ear-cups περιστρέφονται επίπεδα, για άνετη τοποθέτηση πάνω από τα αυτιά, καθώς τα μεγάλα ηχεία 40mm παρέχουν ζωντανό και κρυστάλλινο ήχο για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού! 

Συνδέστε το Recon 60P με το PlayStation4 ή PlayStation3, για να έχετε ενισχυμένο και εκπληκτικό ήχο παιχνιδιών και συνομιλίας. Ακούστε και ρυθμίστε την ένταση της φωνής σας μέσα στα ακουστικά για να αποφύγετε να φωνάζετε σε άλλους παίκτες (εκτός αν θέλετε)! 

Τα εύχρηστα in-line controls τοποθετούν το Master Volume και Mic Mute ακριβώς στην άκρη των δακτύλων σας για γρήγορες και εύκολες τροποποιήσεις. Το ρυθμιζόμενο μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας μπορεί να αφαιρεθεί για ακρόαση μουσικής, ραδιοφώνου ή παρακολούθηση ταινίας. 

Συμβατό με την τυπική σύνδεση υποδοχής 3.5 mm, το Recon 60P λειτουργεί με τα πιο πρόσφατα χειριστήρια Xbox One, κονσόλες PS4/PS3, PC, Mac και συμβατά smartphones/tablets. 

Χαρακτηριστικά: 

Σύνδεση: Βύσμα 3,5 mm, (PS4:USB)
Απόκριση συχνότητας: 20Hz - 20kHz
Μέγεθος ηχείων: 40 mm 
Μικρόφωνο: Αποσπώμενο Omni-Directional
Υλικά Κεφαλής / Earpad: Συνθετικό δέρμα με Foam Cushioning
Μαξιλαράκια αυτιών: Συνθετικό δέρμα με Foam Cushioning

 

 

 

 

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ USB, Καρφί 3.5 mm
ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ναι
  • Turtle Beach Recon 60P Gaming Headset (PS4/PS3)
  • Καλώδιο/Ενισχυτής USB
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης