ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

WWE 2K18 Deluxe Edition (PS4)

Η πιο διάσημη σειρά παιχνιδιών πάλης στην ιστορία του WWE επέστρεψε με το WWE 2Κ18!

Με έντονη δράση, δράμα, εντάσεις, πολλές καταστάσεις παιχνιδιού, είδη αγώνων, δυνατότητες δημιουργίας και όλα όσα έχετε αγαπήσει στη σειρά WWE 2k, το WWE 2k18 υπόσχεται να σας φέρει ακόμα πιο κοντά στη ζωντανή εμπειρία πάλης. Be Like No One.

Χαρακτηριστικά:

Το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι πάλης WWE. Έντονη εμπειρία παιχνιδιού με την προσθήκη αγώνων με 8 παλαιστές, ένα νέο σύστημα γραπώματος του αντιπάλου, ανίχνευση βάρους χιλιάδες νέα animations και μεγάλο παρασκήνιο. Η νέα μηχανή γραφικών παρέχει ανανεωμένα γραφικά και ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε την WWE πάλη.

MyCAREER. Η νέα καριέρα σας βάζει στο δρόμο προς τη δόξα και το WrestleMania. Εξερευνήστε το WWE με νέους τρόπους καθώς εξερευνάτε τον τεράστιο χώρο των παρασκηνίων, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με του αστέρες του WWE, να κάνετε συμμαχίες ή εχθρούς, να βρείτε πρόσθετα quests ή να ετοιμάσετε τη στρατηγική σας για τους επερχόμενους αγώνες.

Ο Δρόμος προς τη Δόξα. Μπορείτε να μπείτε στο WWE Hall of Fame; Σας παρουσιάζουμε το νέο Road to Glory! Συναγωνιστείτε με άλλους παίκτες online για να βελτιώσετε το MyPlayer σας κερδίζοντας αναβαθμίσεις και boosts ενώ μπορείτε και να συμμετάσχετε σε ειδικές διοργανώσεις που γίνονται παράλληλα με τα πραγματικά WWE special events, όπως τα pay-per-views.

Dynamic Creation Suite. Προσαρμόστε το WWE με νέους τρόπους μέσα από πιο λεπτομερή εργαλεία μορφοποίησης και τη νέα επιλογή Custom Match. Το πλούσιο Creation Suite σας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για τα Create-a-Superstar, Create-a-Video και Create-an-Arena.

και βέβαια, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ! Κυριαρχήστε στην πίστα με ΠΟΛΛΟΥΣ από τους αγαπημένους σας μαχητές από το WWE, NXT αλλά και θρυλικούς σούπερσταρ. Δεν κάνουμε πλάκα, το WWE2k18 έχει το πιο ολοκληρωμένο roster από τους καλύτερους παλαιστές του WWE, NXT και θρύλους της αρένας WWE! 

Το Deluxe Edition σας προσφέρει τα εξής:

  • Δυνατότητα να παίξετε 4 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία
  • Πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους Superstars και κινήσεις
  • WWE 2K18 Season Pass που προσφέρει πρόσβαση σε μελλοντικά πακέτα
  • MyPlayer Kick Start 
ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
PEGI Ratings 16+

WWE 2K18 Deluxe Edition (PS4)