ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑΘΙ

Yakuza 6: The Song of Life (PS4)

Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του Yakuza 5, ο Kazuma Kiryu, ο δράκος της Dojima επιστρέφει στο Yakuza 6: The Song of Life, με το όνειρο να ζήσει μια ήσυχη ζωή.

Κατά την επιστροφή του, ανακαλύπτει ότι η Haruka έχει εμπλακεί σε ένα ατύχημα και έχει πέσει σε κώμα, αφήνοντας τον μικρό γιο της Haruto χωρίς φροντίδα. Για να προστατεύσει το παιδί, ο Kiryu παίρνει τον Haruto στον τελευταίο τόπο που εντοπίστηκε η Haruka, στο Onomichi Hiroshima. Εκεί, ένας νέος και ανελέητος κόσμος του Yakuza τους περιμένει. Ποιος είναι ο πατέρας του Haruto και γιατί η Tojo Clan και η Yomei Alliance τον κυνηγάνε; Με κάποιους απροσδόκητους φίλους που θα κάνει στην πορεία, ο Kiryu θα πρέπει να περιηγηθεί στον εγκληματικό υπόκοσμο που άφησε πίσω του και να αγωνιστεί για να βρει απαντήσεις, ώστε να κρατήσει την οικογένεια που αγαπά ασφαλή.

Το Yakuza 6 παρουσιάζει μια συναισθηματική ιστορία που εξετάζει τη δύναμη των οικογενειακών σχέσεων και διαθέτει βελτιωμένο σύστημα μάχης που εναλλάσσεται άψογα μεταξύ μάχης και περιοχών εξερεύνησης. 

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
PEGI Ratings 18+

Yakuza 6: The Song of Life (PS4)